20 m3 varevogn – Kategori “J” Stor alukasse varevogn

Med denne varevogn kan du have plads til en stor flytning, det er faktisk det største du kan føre på almindeligt kørekort. Denne type varevogn er omkring de 4 meter i længden indvendigt. Det betyder at du kan have selv de største møbler eller helt op til 80 flyttekasser*! Da det er en vogn på max 3500kg inklusiv last må den også bruges til at føre affald på lossepladsen, du skal dog være opmærksom på at bilen, grundet dens størrelse, maksimalt må lastes med 750-1000 kilo.

Arealmålet på gulvet er der ca. plads til 8 Europaller (standardmål 80*120 cm)

Nogle modeller kan være med lift/læssebagsmæk. Der er altid tale om en bil med kasse bagpå, enten alukasse eller presenningkasse. Nogle modeller har oven i købet sidedøre på en eller begge sider. Har du specielle krav, så husk at oplyse dette ved bestilling af bilen. Grundet bilen størrelse skal du være opmærksom på at den altid går på den høje takst over broerne (Storebælt og Øresund) da den er over 6 meter lang og over 2,7 meter høj udvendigt. 

* Antallen af flyttekasser vil variere alt efter type/størrelse. En gennemsnits flyttekasse indeholder 0,25m3

  • Iveco Daily, Renault Master eller lignende
  • Altid dieselbil uden merpris
  • Altid 3 personpladser
  • Radio, mulighed for CD
  • Findes ikke med træk

Super service

Blev henvist til Autorental af anden udlejer, der havde udsolgt. Blev bestemt ikke skuffet. Åben og meget venlig betjening, super kompetent udlevering af bil, med intro til køretøjet. Bilen var perfekt til opgaven, og hele forretningen gik som smurt. Kan varmt anbefales

Anne Gram

Lad os ringe dig op

Vi tilpasser udlejningsbilen til dine behov