15 m3 varevogn – Kategori “I” stor alukasse varevogn

Med denne store alukasse varevogn kan du have plads til en stor flytning. Den er særdeles anvendelig til flytning med større møbler, eller en tur hvor du skal være sikker på at kunne have plads til det hele. Eksempelvis kan den indeholde ca. 60 flyttekasser* eller en boksmadras på hele 200*180cm er absolut ikke noget problem. Bilen er minimum 340 cm lang indvendigt og kan selvfølgelig køres på almindeligt kategori “B” personbilskørekort. Hvis du skal med færgen eller over en betalingsbro skal du være opmærksom på at der skal betales varevognstakst, dvs. du kan ikke køre tur/retur på en dagsbillet. Du kan derimod spare en del penge ved at vælge at sejle, dette gælder både til Sverige og Jylland.

Denne kategori findes med lift/ læssebagsmæk. Bilen kan både være med fast kasse, presenning eller alukasse. Har du specielle krav, så husk at oplyse dette ved bestilling.

* Antallen af flyttekasser vil variere alt efter type/størrelse. En gennemsnits flyttekasse indeholder 0,25m3

  • Iveco Daily, Renault Master eller lignende
  • Altid dieselbil uden merpris
  • Altid 3 personpladser
  • Radio, mulighed for CD
  • Findes ikke med træk

Super service

Blev henvist til Autorental af anden udlejer, der havde udsolgt. Blev bestemt ikke skuffet. Åben og meget venlig betjening, super kompetent udlevering af bil, med intro til køretøjet. Bilen var perfekt til opgaven, og hele forretningen gik som smurt. Kan varmt anbefales

Anne Gram

Lad os ringe dig op

Vi tilpasser udlejningsbilen til dine behov