Udlejning
af varevogn

Små og store varevogne til udlejning

Udlejning af varevogn

Leder du efter en varevogn? Hos os kan du hurtigt og nemt leje en varevogn til dit behov, uden at skulle betale en formue. Vi kan tilbyde en flåde af flere forskellige modeller, hvorfor vi er helt sikre på, at der også vil være en varevogn til dig. Derfor har vi også skruet ned for priserne, så vi kan tilbyde dig udlejning af varevogne til skarpe priser. På den måde sikrer vi, at det er muligt for alle at leje en varevogn gennem os.

5 m3 varevogn

Med denne varevogn kan du have plads til en lille flytning. Den er perfekt til en tur i Ikea.

8 m3 varevogn

Denne varevogn kan du have plads til en flytning og den er anvendelig til større møbler

15 m3 varevogn

Med denne store alukasse varevogn kan du have plads til en stor flytning.

20 m3 varevogn

Med denne varevogn kan du have plads til en stor flytning med omkring 4 m i længden

Byens Billigeste Billeje

Hos AutoRental får du god service til billige priser, vores online booking er åben døgnet rundt. Book ledige biler og se priser ved at klikke på knappen.

Lej en varevogn

Hos os kan du finde både store, små og mellemstore varevogne. På den måde sikrer vi, at der er noget til alle behov og ethvert projekt, hvorfor vi også er helt sikre på, at vi har en varevogn, du kan bruge. Vi stræber efter at kunne tilbyde dig den bedste service og en personlig og kompetent rådgivning, der giver dig en oplevelse i særklasse. Derfor bliver alle vores varevogne grundigt serviceret og gennemtestet, inden de lejes ud til den næste lejer. Vores kyndige og engagerede medarbejdere står altid klar til at rådgive dig om vores tilbud og serviceses, så du kan gå herfra med lige den løsning, der bedst tilgodeser dine ønsker og behov. Du kan trygt lade os være din næste biludlejer.

Super service

Blev henvist til Autorental af anden udlejer, der havde udsolgt. Blev bestemt ikke skuffet. Åben og meget venlig betjening, super kompetent udlevering af bil, med intro til køretøjet. Bilen var perfekt til opgaven, og hele forretningen gik som smurt. Kan varmt anbefales

Anne Gram

Hvilken varevogn skal du leje?

Hvilken varevogn du skal leje, kommer meget an på dit behov. Derfor kan vi også tilbyde både små, mellemstore og store varevogne, så der er noget til forskellig brug. Har du brug for en varevogn til at fragte småting eller måske til et lidt større indkøb, kan du med fordel vælge den lille varevogn. Den vil også være særligt god, hvis du har ordnet haven og skal have affaldet kørt på forbrændingen, men ikke har nogen trailer.

Måske har du brugt weekenden på at rydde op på loftet og i kælderen. Du har smidt en masse ud og har opdaget, at det, du troede kunne være i bilen, fylder alt for meget. Her kan det være en god idé at leje en varevogn. Alt efter hvor meget du har smidt ud,

kan du leje både en lille og en mellemstor til at køre det på forbrændingen eller til den nærmeste genbrug.

Den store varevogn vil være oplagt, hvis du skal flytte og gerne vil flytte så mange som muligt på én gang. Her vil der være rigeligt med plads, og så slipper du også for at skulle betale et flyttefirma for at flytte dine møbler og flyttekasser. Den store varevogn kan med fordel også lejes, hvis du skal i gang med et nyt byggeprojekt og planlægger at smutte forbi et byggemarked. Mange vælger at fragte deres brædder og pakker med gulv i deres almindelige biler, hvor det når at stikke langt ud over bagenden af bilen. Her vil det være en god idé i stedet at leje en varevogn til at fragte de store ting.

Lad os ringe dig op

Vi tilpasser udlejningsbilen til dine behov