Udlejning
af Stationcar​

Brug en stationcar til familieturen

Udlejning af Stationcar

Hos os kan du leje en stationcar til lige det, du har brug for. Uanset om det drejer sig om en lang køretur med familien, for at kunne tilbyde samkørsel til kollegaerne eller for at kunne handle stort ind i Tyskland, så har vi en stationcar til dit behov. Med skarpe priser og en service i særklasse, kan du roligt vælge os som din næste biludlejer.

For os er det vigtigt at kunne tilbyde dig en service udover det sædvanlige samt en personlig og kyndig rådgivning vedrørende vores tilbud og services. Derfor kan du være helt sikker på, at alle vores biler har gennemgået en grundig servicering, inden du får bilnøglerne i hånden. Vi 

Stationcar

Skal du have hele familien med på tur, og har i svært ved at begrænse oppakningen, så kan det være at en stationcar er løsningen

Byens Billigeste Billeje

Hos AutoRental får du god service til billige priser, vores online booking er åben døgnet rundt. Book ledige biler og se priser ved at klikke på knappen.

Stationcarudlejning

Lejer du en stationcar gennem os, kan du være sikker på at leje en bil, der er kvalitetstestet, så du trygt kan sætte dig bag rattet. Vores kyndige fagfolk sørger nemlig for at give alle biler en grundig servicering, inden du får bilnøglerne i hånden. På den måde sikrer vi, at det hele virker, som det skal, og samtidig sikrer vi, at du føler dig tryg ved at leje en bil hos os. Din tryghed er vores første prioritet, og derfor står vores medarbejdere altid klar til at give dig kompetent rådgivning vedrørende vores biler og services. I samråd med dig finder vi den løsning, der gør dig glad.

Super service

Blev henvist til Autorental af anden udlejer, der havde udsolgt. Blev bestemt ikke skuffet. Åben og meget venlig betjening, super kompetent udlevering af bil, med intro til køretøjet. Bilen var perfekt til opgaven, og hele forretningen gik som smurt. Kan varmt anbefales

Anne Gram

En stationcar til dit behov

Uanset hvad dit behov måtte være for at leje en stationcar, så kan vi stille en til rådighed. Vores flåde af biler består af flere forskellige modeller, hvorfor vi er sikre på, at der også vil være en stationcar til dig. Med en stationcar får du masser af plads, der kan bruges til flere forskellige formål. Hvis du og familien skal køre langt, er det vigtigt, at der er masser af plads, så I kan sidde komfortabelt. Har du brug for at leje en bil til hele familien, anbefaler vi derfor, at du lejer en stationcar til turen.

Skal der sidde mere end 3 personer i bilen, vil det være en god idé at leje en stationcar. Her er der nemlig plads til 5 personer, uden at nogen af jer behøver at sidde klemt. Det er nemlig vigtigt, at I kan ændre stilling og bevæge benene

uden at andre bliver genereret af det. Der skal være masser af benplads og samtidig mulighed for at ånde. Derfor kræver det en bil i en god størrelse, hvorfor en stationcar vil være ideel. Med en stationcar får du også mere plads i bagagerummet, hvilket er særligt fordelagtigt, hvis turen går til stranden, og der skal være plads til alt udstyret. Eller hvis du skal et smut til Tyskland og handle drikkevarer.

Der er altså mange muligheder med en stationcar, og hvorvidt du skal leje en, kommer an på dine behov. Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere om netop dine muligheder, så vi sammen kan finde den løsning, der bedst matcher dit behov.

Lad os ringe dig op

Vi tilpasser udlejningsbilen til dine behov