MPV

MPV – Kategori “D-2” (plads op til 7 personer)

Skal i afsted flere end der kan være i en almindelig personbil, kan denne kategori være løsningen. den kan lejes med 6 eller 7 sæder, men er der tale om 7 voksne personer og bagage er det vores Minibus du skal gå efter at leje. Denne bil rummer komfortabelt både passagerer og bagage i begrænset omfang.

Bilen kan være både en benzin og dieselvogn og kan selvfølgelig køres på almindeligt kategori “B” kørekort. Den kan tages med alle færger og broer på almindelig person bil takst.

Det er ikke alle MPV typer som kan folde sæder ned omme bagi, dvs. du skal ikke beregne at kunne have gods og varer med istedet for passagerer. Skal du have varer istedet for personer bør du vælge en varevogn – og skal i afsted med stor oppakning og 7 personer anbefales en minibus.

  • Peugeot 307 SW, Peugeot 807 eller lignende
  • Benzin eller Diesel
  • Plads til 7 personer og meget lidt bagage
  • Radio, mulighed for CD
  • Kan bestilles med træk (op til 1200KG)

Super service

Blev henvist til Autorental af anden udlejer, der havde udsolgt. Blev bestemt ikke skuffet. Åben og meget venlig betjening, super kompetent udlevering af bil, med intro til køretøjet. Bilen var perfekt til opgaven, og hele forretningen gik som smurt. Kan varmt anbefales

Anne Gram

Lad os ringe dig op

Vi tilpasser udlejningsbilen til dine behov