Udlejning
af Personbil

Lille personbil, stor personbil og MPV

Udlejning af Personbil

Hos os kan du leje den personbil, du står og mangler. Måske er din egen bil på værksted, og du mangler en til at bringe dig til og fra arbejde. Eller måske har du brug for at leje en bil, så du kan komme med til et møde med et andet firma. Uanset hvad din grund er for at skulle leje en personbil, så er vi sikre på, at vi har den bil, du skal bruge.

Lille personbil

Den lille personbil er perfekt til småture rundt i byen. Hvad enten du skal til et møde eller ud at handle.

Stor personbil

Vi anbefaler denne vogntype til udflugter hvor 5 personer kan medbringe rimeligt med bagage.

MPV

Skal i afsted flere end der kan være i en almindelig personbil, kan denne kategori være løsningen.

Byens Billigeste Billeje

Hos AutoRental får du god service til billige priser, vores online booking er åben døgnet rundt. Book ledige biler og se priser ved at klikke på knappen.

Leje af personbil

Når du lejer en personbil gennem os, kan du være sikker på, at bilen er i god stand. Vores kompetente fagfolk sørger for at give alle vores biler en grundig kvalitetstest inden brug, så du kan være sikker på, at sikkerheden er i top, og alt fungerer, som det skal. Det giver dig en tryghed, og det er nemlig din tryghed, der er vores første prioritet. Derfor står vores dedikerede medarbejdere også altid klar til at give dig kyndig rådgivning om vores services og biler, så du føler dig helt tryg, når du får bilnøglerne til din lejebil i hånden.

Super service

Blev henvist til Autorental af anden udlejer, der havde udsolgt. Blev bestemt ikke skuffet. Åben og meget venlig betjening, super kompetent udlevering af bil, med intro til køretøjet. Bilen var perfekt til opgaven, og hele forretningen gik som smurt. Kan varmt anbefales

Anne Gram

Personbiler til alle behov

For bedst at kunne dække alle behov kan du hos os leje både store og små personbiler, så der er noget til både den store og lille familie. Nogle situationer kræver ikke så stor en bil, hvorfor en lille personbil nemt ville kunne klare opgaven. På den måde slipper du også for at leje en bil i en størrelse, du reelt set ikke har brug for. Og så er der andre situationer, der i stedet kræver en større personbil. Behovet er forskelligt fra person til person, men vi er sikre på, at vi har bilen til din næste køretur i vores flåde af personbiler.

Hvis du er havnet i den uheldige situation, at din nuværende bil er røget på værksted, og der ikke tilbydes en lånebil, kan du med fordel henvende dig til os med henblik på at leje en personbil. Er det blot for at komme til og fra arbejde, måske handle eller hente og bringe dit barn, vil en lille personbil være ideel. 

Den lille bil kan nemt dække dine behov, indtil din egen bil er klar igen.

Måske har du og dine kollegaer aftalt at køre sammen til det store møde hos den anden virksomhed? Her kan du med fordel leje en stor personbil, hvor der er plads til jer alle. Den store personbil har til forskel for den lille nemlig mere benplads, så passagerne sidder mere behageligt og nemmere kan finde sig til rette under køreturen. Den store personbil er også helt perfekt, hvis du for eksempel planlægger at smutte en tur i sommerhus med hele familien. Der er god plads til, at hele familien kan sidde behageligt. Det er særlig vigtigt, hvis turen er lang.

Uanset hvad dit behovmåtte være, så har vi din næste lejebil.

Lad os ringe dig op

Vi tilpasser udlejningsbilen til dine behov