Praktisk Information - Depositum

Depositum, regler, størrelser mv. i forbindelse med afhentning af standard aftaler.

Når du lejer en bil hos os skal der altid foreligge depositum. Depositum kan stilles på flere måder, fælles for alle er dog at det sker via kredit eller betalingskort. Herunder kan du se hvilke kort vi modtager og hvordan vi behandler korttyperne:

Dankort

Kortnummer starter med 5019. Når du betaler med denne korttype hæves lejen ved afhentning. Vi foretager en elektronisk reservation på kr. 2000,- udover lejebeløbet. Efter maksimum 5 bankdage frigives depositum igen, såfremt der ikke er efterafregning i form af parkeringsbøder, ekstra kilometer, skader mv. iht. kontrakten. Dvs. at depositum hæves IKKE på kortet og det bliver derfor ikke returneret. Slutafregning for ekstra kilometer mv. sker automatisk via kortet og kvittering kommer pr. e-mail.

Visa kreditkort

Korttypen har prægenumre på overfladen og der må IKKE stå “For electronic use only” på kortet da det så er et Visa Electron kort. Når du betaler med denne korttype hæves lejen ved afhentning. Vi foretager en elektronisk reservation på kr. 2000,- udover lejebeløbet og der skal være dækning for dette beløb på kontoen. Efter maksimum 5 bankdage frigives depositum igen, såfremt der ikke er efterafregning i form af parkeringsbøder, ekstra kilometer, skader mv. iht. kontrakten. Dvs. at depositum hæves IKKE på kortet og det bliver derfor ikke returneret. Slutafregning for ekstra kilometer mv. sker automatisk via kortet og kvittering kommer pr. e-mail.

MasterCard kreditkort

Korttypen har prægenumre på overfladen og der må IKKE stå “For electronic use only” på kortet da det så er et MasterCard Debit kort.Når du betaler med denne korttype hæves lejen ved afhentning. Vi foretager en elektronisk reservation på kr. 2000,- udover lejebeløbet og der skal være dækning for dette beløb på kontoen. Efter maksimum 5 bankdage frigives depositum igen, såfremt der ikke er efterafregning i form af parkeringsbøder, ekstra kilometer, skader mv. iht. kontrakten. Dvs. at depositum hæves IKKE på kortet og det bliver derfor ikke returneret. Slutafregning for ekstra kilometer mv. sker automatisk via kortet og kvittering kommer pr. e-mail.

Byens Billigeste Billeje

Hos AutoRental får du god service til billige priser, vores online booking er åben døgnet rundt. Book ledige biler og se priser ved at klikke på knappen.