Hvorfor leje bil hos Autorental?

Hvorfor dog leje din næste bil hos os?

Vi har samlet en række indlysende fordele herunder:

  • Vi har altid lave priser. For at understrege at vi ønsker at være blandt markedets billigste, så skal du endelig sørge for at fortælle hvis du kan finde en billigere vogn andetsteds på samme betingelser, for så matcher vi prisen!
  • Vi har markedets største udvalg. Det er lidt af en påstand at vi har bredere udvalg end de store internationale  kæder, men det er rigtigt. Kun hos Autorental finder du over 20 forskellige kategorier / vogntyper.
  • Fleksible lejedøgn. Kender du det, så skal udlejningsbilen pludselig være retur klokken 8 næste dag, og det er selvom du først reserverede den fra klokken 16.00…. Ikke hos os.Vi udlejer vognen i hele døgn, så et døgn er et døgn, det vil sige, henter du klokken 12.00 er det til klokken 12.00 på returdagen!
  • 100% fri afbestilling. Du kan roligt bestille din lejebil hos os. Det er helt gratis at afbestille den igen, blot du overholder vores afbestillingspolitik!
  • 100% personlig service. Her modtager du ikke en automatisk genereret mail når du kontakter os med spørgmål. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den helt rigtige lejeløsning til dit behov!

 

Gode tilbud fra Autorental Biludlejning

Bestilling og priser

Bestilling & pris info

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os og få et personligt svar.Stil et spørgsmål

LUK

Dit spørgsmål er blevet sendt og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Her kan du stille spørgsmål til bilen. For at booke den, klik i stedet på "Book her" i menuen i toppen af siden.

Navn *
Email *
Hjemmeside (include http://)
Emne *
Spørgsmål *
* Skal udfyldes